Benvinguts a la web de  DESEURAS, SA. Som una empresa dedicada al manteniment de maquinària minera, maquinària d’obra pública i manteniment industrial i ens podeu trobar a Sallent, comarca del Bages.

La nostra és una empresa familiar, amb més de 100 anys d’antiguitat i amb un fort arrelament al territori, i que no s’entendria sense associar-la seu entorn geogràfic i social.  El Bages és una comarca ha tingut ha tingut un fort pes el sector industrial, primerament el sector tèxtil (cotó i teixits) i amb el temps es va acabar desenvolupant el sector metal·lúrgic i les explotacions mineres de sals potàssiques. Ubiquem en aquest context l’origen de la nostra empresa.

A principis de la dècada de 1970 i fins els nostres dies DESEURAS, SA ha diversificat el seus serveis en la construcció i reparació de la maquinària i utillatge més diversos. 

 

Imatge1             foto2              foto7            foto9

 

QUALITAT GARANTIDA   iso9001

La nostra trajectòria i experiència és garantia de qualitat en les reparacions i treballa a efectuar. 

Recentment hem  assolit la Certificació ISO 9001:2008 al nostre Sistema de Gestió de la Qualitat. El certificat ha estat atorgat per BUREAU VERITAS CERTIFICATION i que s’aplica a la següent activitat: REPARACIÓ I MANTENIMENT DE MAQUINÀRIA DE MINERIA, MAQUINÀRIA D’OBRA PÚBLICA  I  MANTENIMENT INDUSTRIAL. Amb la qual podem:

 

·         Controlar els processos interns de manera documentada y estandarditzada

·         Un compromís i participació més grans del personal de l’empresa a tot nivell

·         Continuar el camí cap a la millora contínua i l’excel·lència de tots els processos interns

·         Complir sempre amb el que s’estableix dintre de l’empresa de forma eficaç

·         Augmentar la satisfacció dels nostres clients